Close

Grupul de laudă și închinare

                Grupul de laudă și închinare este format din 12 persoane, atât tineri cât și adulți care-L laudă pe Domnul atât vocal cât și instrumental (pian, chitară, bongos și tamburină). Grupul de laudă și închinare are ca scop în primul rând lauda Numelui lui Dumnezeu, dar în același timp  caută ca să creeze atmosfera propice pentru o închinare a inimii. Muzica interpretată este una variată, cuprinzând atât imnuri clasice cât și melodii contemporane.

Principiul de selecție al melodiilor cântate este în primul rând după mesajul pe care-l transmit dar pentru ca mesajul să fie înțeles, se urmărește o linie melodică, instrumentală decentă din punct de vedere al ritmului și volumului. Ținta acestor cântări fiind inima omlui. O cântare care-L cinstește pe Dumnezeu este o cântare care mișcă inima și nu piciorul.

În Evanghelia după Ioan 4:23 Domnul Isus srezintă femeii samaritene prototipul închinătorului plăcut lui Dumnezeu spunând “Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindca astfel de închinători doreşte şi Tatăl.”. Căutăm ca să ne închinăm într-un mod plăcut în primul rând lui Dumnezeu pentru că El este în centrul atenției. Te invităm și pe tine ca să te închini cu noi în duh și adevăr înaintea lui Dumnezeu care merită toată lauda și cinstea!