Close

Slider Title

Short Excerpt

ISTORIC

Biseirca Baptistă Betania a fost înfințată în 19 Septembrie 2004 de un grup de nouă creștini păstoriți de fratele păstor Rică Gonciulea. Biserica s-a adunat în casa fratelui păstor pe o perioadă de aproape 10 ani, loc în care a crescut atât spiritual cât și numeric, având ca scop propovăduirea Evangheliei atât prin viu grai cât și prin trăire în cartierul în care a fost așezată de Dumnezeu.

În data de 27 Aprilie 2014 cu ajutorul Domnului s-au mutat în noua locație din Strada Vasile Geonea, nr 10. Un loc spațios, cu multe facilități pentru o mai bună creștere spirituală și numerică.Betania este o biserică creștină care caută să calce în orice privință pe urmele Domnului Isus, trăindu-și menirea de a fi sarea pământului și lumina lumii făcând astfel o diferență într-o lume plină de minciună, corupție și imoralitate.

Dacă vrei ca și viața ta să fie schimbată și să facă o diferență în societate, simte-te liber ca să ne contactezi sau să ne vizitezi la adresa de pe site. Te așteptăm cu drag!.