Close

ORCHESTRA DE MANDOLINE

În martie 2005, un grup de patru credincioși din Biserica Baptista Sofronea, județul Arad au misionat în Biserica Baptistă Betania pentru a instrui un grup de tineri cum să laude pe Domnul cu mandoline și chitări. Tinerii au arătat un etuziasm extraordinar pentru aceste instrumente astfel,  după numai trei zile de instruire, orchestra nou înființată a cântat prima cântare, numită “Dumnezeu Sfântul”.

De-a lungul timpului la această orchestră s-au mai adăugat prin instruire și alți copii, tineri și adulți care Îl laudă pe Domnul și la ora actuală atât în biserica locală, cât și în alte biserici fiind invitați la evanghelizări sau evenimente speciale. În prezent orchestra Bisericii Betania numără 20 de persoane fiind dirijată de către păstorul Samuel Ciupuligă. Orchestra poate să fie auzită cântând în fiecare duminică în timpul serviciului de închinare al bisericii.

În fiecare an se organizează cursuri de instruire pentru cei care doresc ca să învețe să cânte la mandolină sau chitară. Pentru mai multe informații ne puteți contacta.